Calupi de Gheata

Calupuri de Gheata

Diversitatea produselor oferite

Suntem experti nu doar producerea shoturilor sau cuburilor de gheata, ci si calupurile de gheata intra in aria noastra de activitate. Scopul nostru este de a statisface nevoile clientilor care doresc sa foloseasca calupuri de gheata realizati din cea mai calitativa gheata pe care o obtinem din cea mai pura apa pentru ca durabilitatea produselor noastre sa fie una indelungata.

Astfel, ne clasam in varful piramidei expertilor, profesionalismul si calitatea produselor de gheata IceCube, oferindu-ne realul privilegiu de a detine statutul de cea mai mare fabrica de gheata care isi exercita activitatea atat pe teritoriul national, cat si peste hotare! Intrati in paradisul ghetii si beneficiati de cele mai bune servicii si cele mai calitate produse de gheata pe care le cream ghidandu-ne dupa principiul ” Calitatea aduce prosperitatea oricarei afaceri! ”

Calupuri de gheata cu livrare la domiciul

Serviciile IceCube va ajuta sa achizitionati calupuri de gheata atat pentru nevoile casnice, cat si pentru alte tipuri de activitati pe care le puteti intreprinde cu drag. De exemplu, pentru cei care sunt dornici sa faca mini figurine sculpate in materialul rece, calupul de gheata de 6 kg este perfect in alegere. Nimic nu poate fi mai frumos de cat sa realizati miniaturi de gheata menite sa ofere buna dispozitie si sa va puna in evidenta talentele de adevarati maestrii intr-ale sculpturii. De asemneea, puteti folosi calupuri de gheata pentru constuctii realizand adevarate opere de arta de gheata precum iglu, castel, etc. Pentru o racire mai eficiente si de durata, puteti pune calupurile de gheata in lazile frigorifice peste produsele alimentare pe care le doriti in conditii optime de consum chiar si dupa o durata mai mare de timp.

Aceste produse de gheata sunt recomandate in pricipal pentru a servi in restaurate, baruri, localuri, acolo unde fluxul de clienti vor cere bauturi cu gheata sub diferite forme. Si pentru ca ne situam in top, si serviciile noastre dispun de acelasi statut. Celor care achizitioneaza calupuri de gheata in cantitati mai mari de 50 de kg le oferim livrare la domiciliu, acestia fiind transportati in lazi frigorifice intr-un timp optim pentru folosire. De asemenea, calitatea ghetii va face ca produsele sa ramane in stare de agregare perfecta pe durata indelungata, deoarece orice achizitie de acest tip merita sa detina avantaje precum calitate si durabilitate.

Calupul de gheata IceCube si recomandarile clientilor

Ne bucuram de fiecare data de un feed-back pozitiv din partea clientilor nostri, cei care au apelat si recurg in continuare la utilizarea produselor de gheata pe care le punem la dispozitia lor oricand vor avea nevoie de racitoare naturale pentru bauturile folosite. Cei care au optat pentru calupul de gheata IceCube si-au aratat multumirea fata de durabilitatea in timp a acestuia, recomadandu-ne a fi fabrica de calupuri de gheata care merita sa fie cunoscuta de catre toti cei care adora bauturile reci servite cu diferite tipuri de gheata. Toti cei care ne-au solicitat in vederea achizitionarii calupurilor de gheata ne-au confirmat faptul ca asteptarile lor cu privire la calitatea pe care o oferim au fost depasite. Astfel de laude ne demonstreaza ca eforturile noastre depuse in realizarea calupurilor de gheata nu au fost in zadar, iar aceste lucruri ne fac ne mandrim de vizibilitatea mare pe care o detinem in prezent in domeniul industrial!

Oferim transport clientilor care opteza pentru comenzi ce depasesc 10 calupi de gheata! In plus, cei care vor indeplini aceasta conditie vor beneficia de transport gratuit in cazul in care comanda va fi livrata in municipiul Bucuresti!

Clientii care vor opta pentru cantitati mai mari de peste 500 de kg vor beneficia de negocierea pretului initial!

Cere Oferta

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

(optional)

(optional)

Program Livrari

Duminica-Joi:
9:00 - 21:00
Vineri-Sambata:
10:00 - 23:00